Viser 1–10 av 13 resultater

Bomansvik i 100 år

245kr.

100 år med Bomansvik er en omfattende lokalhistorie om lokalsamfunnet Bomansvik på Nesoddens østside, utgitt  i anledning velets 100-årsjubileum i 2014. Det er en omfattende lokalhistorie, ei minnebok og et oppslagsverk for Bomansvik.

Sale!

En folkefiende forteller

399kr. 200kr.

I En folkefiende (Aschehoug i 2013) fortalte Pål Steigan for første gang om hvordan kameratskap ble til bittert fiendskap da motsetningene ble for store i m-l-bevegelsen. Nå er Ford Forlag alene om å tilby den fortsatt høyst aktuelle biografien. Se mer om Steigan her.

Folkemusikk fra Nesodden

190kr.

CD-en Folkemusikk på Nesodden inneholder 13 folkemusikalske låter i forskjellige arrangementer – fra folkrock til solosang. Utgivelsen kommer med et fyldig hefte som forteller om tradisjonsmusikken på halvøya mellom to fjorder.

Historiens spor i Nesoddmarka – med nordre Frogn

Historiens spor i Nesoddmarka viser vei til spennende steder i nesoddskogen og forteller historiene bak. Her er kart, bilder og gode turforslag.

Hvorfor heter det …?

290kr.

Hvorfor heter det …? forklarer femti stedsnavn på Nesodden, og forteller en god del om stedenes historie. Fine historiske og nye bilder – og gode historier.

(Boka er snart utsolgt.)

Jordas skjulte toner

290kr.

Gjermund Kolltveits Jordas skjulte toner handler om musikken og instrumentene som ble brukt i steinalderen og framover til vikingtida. Rikt illustrert og underholdende presentert.

Sale!

Markaviser

350kr. 250kr.

Markaviser er ei sangbok av Jørn Simen Øverli med 69 viser fra Nordmarka og Krokskogen

Sale!

Modne molter

330kr. 250kr.

Diktboka Modne molter inneholder et utvalg av bruksdiktene Aud Ragna Gulbjørnrud i en årrekke har publisert i lokalavisen Akershus Amtstidende.

Sale!

Når alt kommer til alt

300kr. 250kr.

Anne Margrethe Frøyland har skrevet en bok om sin erfaring fra grenselandet mellom sykdom og friskhet. Hun har levd med kreft i mer enn ti år. Vakre fotografier av Kirsten Randers-Pehrson.

Norse & Nordic Oxford

250kr.

Norse & Nordic Oxford is a guidebook to the city of Oxford and thus an important part of the Nordic cultural and academic history. The book is written in English. Price includes shipping.

 

(Norse & Nordic Oxford er en guidebok til byen Oxford og dermed en viktig del av vår kulturelle og akademiske historie. Boka er skrevet på engelsk.)