Forfattere / Musikere / Fotografer hos Ford Forlag

Andersen, Gjermund

– forfatter mm –

Gjermund Andersen – f. 1956 daglig leder for Naturvernforbundet i Oslo og Akershus, skogbruker og forfatter. Har skrevet en lang rekke artikler og bidratt til flere bøker om skogbruk og naturvern.

Arne Thodok Eriksen

– Forfatter –

– f. 1946, er utdannet som kjemiingeniør og ernæringsfysiolog. Han har vært tillitsvalgt i Handel og Kontor, partisekretær i MDG og partiets førstekandidat til stortingsvalget i 1993, og har utgitt åtte skjønnlitterære bøker.

Baden, Torkil

– forfatter mm –

Torkil Baden – f. 1944 bor i Drøbak og har bakgrunn som radiomedarbeider, organist, kordirigent og er musikkskribent og forfatter. Han er sønn av komponisten Conrad Baden.

Borgersen, Vibeke

– forfatter –

Vibeke Borgersen – f. 1956 har vært journalist i Aftenposten i over 30 år, mest innen kultur og feature. Har familie i Danmark og venner i Sverige. Den skandinaviske kokeboka Svensken, dansken og nordmannen – om mat og minner med mer er hennes første bok.

Brænden, Josefine Pedersen

– skoleelev –

Josefine Pedersen Brænden – f. 2010 ble en nyhet på NRKs Barnes supernytt da hun som åtteåring skrev boka om den lille jenta i den forheksede skogen – med litt hjelp fra moren Berit Pedersen.

Chepstow-Lusty, Lill-Ann

– fotograf, forfatter –

Lill-Ann Chepstow-Lusty – f. 1960 i Oslo, men vokste opp i England. Hun har sin utdannelse fra Eastbourne College of Art and Design 1976-79. Etter at hun kom tilbake til Norge har hun gitt ut en rekke bøker med sine fotografier.

Ellingsen, Anne

– forfatter mm –

Anne Ellingsen – f. 1966 er antropolog, forfatter og foredragsholder. Hun har blant annet skrevet bøkene Odd Nansen – arvtageren og Grenseløse opplevelser – Miloud Guiderk og Cosmopolite.

Ford, Ann-Turi

– forfatter mm –

Ann-Turi Ford – f. 1962, er journalist, fagforfatter og sanger. Født i Dover, oppvokst på Nesodden. Har gitt ut seks bøker om lokalhistorie, Oxford og musikk, og fire cd-er med folkemusikk.

Ford, Trevor J.

– forfatter mm –

Trevor J. Ford, – f. 1931 har vært dirigent Trevor Fords er et kjent navn for den som spilte i korps på 1960-70-80-tallet. Hans biografi dekker mange brede felt, først og fremst britisk militær musikkhistorie, mest knyttet til Royal Marines og deres operasjoner i Det fjerne østen, og norsk korpsbevegelses største blomstringstid: to tiår fra midten…

Geard, Kathrine

– forfatter mm –

Kathrine Geard – f. 1960 er journalist og fotograf med bakgrunn fra dagspresse og fagbladet Journalisten. Hun laget dokumentarfilmer og har gitt ut flere bøker