Arne Thodok Eriksen

– f. 1946, er utdannet som kjemiingeniør og ernæringsfysiolog. Han har vært tillitsvalgt i Handel og Kontor, partisekretær i MDG og partiets førstekandidat til stortingsvalget i 1993, og har utgitt åtte skjønnlitterære bøker.

Les mer

Strøm, Anne-Kristin

Anne-Kristin Strøm – f. 1957, forlagsredaktør, skribent og fotograf. Redaktør for flere av Norges mest kjente krimforfattere, som Jørgen Jæger og Jan-Erik Fjell. Har bidratt med noveller og dikt i flere antologier og tegneserier.

Les mer

Øverli, Jørn Simen

Jørn Simen Øverli – f. 1950 visesanger og kjenner av Nordmarka. Har gitt ut fire bøker og tolv plater. Kjent som tolker av for eksempel Alf Prøysen og Vladimir Vysotskij.

Les mer

Østvold, Daniel

Daniel Østvold – f. 1955 er billedkunstner, kurator, musiker og tegneserieskaper. Østvold har lagd tegneserier i fantasysjangeren, for det meste i samarbeid med tekstforfatter med Greg Storm.

Les mer

Steigan, Pål

Pål Steigan – f. 1949 forfatter, aktivist, blogger og forfatter. Tidligere politiker (AKP/RV/R) og forlagsredaktør. Driver i dag nettavisa steigan.no.

Les mer

Smith, Richard O.

Richard O. Smith – f.1964 er komiker og forfatter av humoristiske fagbøker og andre bøker. Han har bidratt med tekst til en rekke humorprogrammer på BBC, skrevet vitser for folk som Dara Ó Briain og guidet hundrevis av mennesker i Oxford.

Les mer

Sandvik, Ole Mørk

Ole Mørk Sandvik  – (1875–1976) norsk musikkgransker og samler av folkeminner. Han ga ut 15 bøker, blant annet den fire enkeltpersoner fra folkemusikkmiljøet har gitt ut et opptrykk av på Ford forlag.

Les mer

Lackner, Ingeborg

Ingeborg Lackner – f. 1943 er adjunkt og har blant annet undervist i norsk på et universitet i Wien, hvor hun bodde i flere år. Hun har vært svært engasjert i minoritetsspråklige barn. Landet Gamledager er hennes første bok.

Les mer

Kolltveit, Gjermund

Gjermund Kolltveit – f. 1966 er musikkforsker og musikkarkeolog. Har skrevet en lang rekke akademiske og ikke-akademiske artikler og flere ditto bøker.  

Les mer

Jenssen, Atle Lien

Atle Lien Jenssen – (1956–2011) var folkemusiker, folkemusikkinnsamler, sykepleier og forfatter. Ga ut sju bøker, fem plater og medvirket på en lang rekke utgivelser.

Les mer

Gulbjørnrud, Aud Ragna

Aud Ragna Gulbjørnrud – f. 1931 fra Frogn er forhenværende lærer og har skrevet hverdagsdikt og -betraktninger i en årrekke. Mye publisert i lokalavisen Akershus Amtstidende. Modne molter er hennes første bok.

Les mer

Geard, Kathrine

Kathrine Geard – f. 1960 er journalist og fotograf med bakgrunn fra dagspresse og fagbladet Journalisten. Hun laget dokumentarfilmer og har gitt ut flere bøker

Les mer